Sidor

lördag 13 augusti 2011

En bra dag

Vissa dagar är onekligen bättre än andra. Dagens dag var en osedvanligt bra dag.
Så fort vi stigit upp var det dags för Klara-Finas fotbollsträning. Mozes och jag satt och tittade samtidigt som vi pratade med vänner. Mozes kanske inte pratade så mycket, det var väl mer så att han blev klappad. Därefter åkte vi in till stan för att dels handla mat och dels handla en present till morgondagens kalas.

Väl hemma kom grannbarnen upp och ville leka. Jag lyckades med mutor att övertala dem att hjälpa till att städa. Halva huset blev städat och jag blev lite fattigare men mycket nöjd. Sedan var det dags för att kolla på Mjällbys match hemma hos pappa. Klara-Fina cyklade medan jag och hundarna gick. Det var en mycket viktig match, en "måstematch" och det kunde inte gått bättre. 3-0 till Mjällby (Eken, Eken och Löken). Klara-Finas nye favorit Pärlan var superb.

Vi var förstås tvungna att fira en sådan seger och pappa hängde med oss ner till ån och badade. Att bada i ån i ca 20 grader i kvällssol är helt fantastiskt! På vägen hem mötte vi flera vänner och det kändes verkligen att vi bor i en liten by.

Väl hemma grillade vi och gjorde egen hallonglass. Salladen plockades i landet och tomaterna har blivit fantastiskt goda. Glassen blev gudomligt god! En perfekt avslutning på en riktigt bra dag.

1 kommentar:

  1. Det låter verkligen som en dag att minnas och plocka fram vi behov... Härligt!

    SvaraRadera